|
|||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kadınca Aşk, evlilik, cinsellik konularında bilimsel yazılar, cilt ve saç bakımı hakkında bilgiler, makyaj ve güzellik için püf noktaları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Süper kadın: Kariyerleri çok önemlidir
Her zaman stres altında olmalarına rağmen her işin altından başarıyla kalkarlar Görünüşlerine çok önem verirler![]() Entellektüel: Çantasında kitapla gezer Her konuda bilgiye sahiptir![]() Kıskanç: Sevgilisini ve hatta dostlarını herkesten kıskanır ![]() Diyet bağımlısı: Bütün yaşamı kalori ve diyet hesabı ile geçer Kilo alıp almama dışında hiçbir şeyi önemsemez![]() Dominant: Sürekli ''patron benim'' havası estirir Ona gore bir kadın asla kendini ezdirmemelidir![]() Tabiat ana: Ekmeğini bile kendi yapma çabasındadır ![]() Ayran gönüllü: Gömlek değiştirir gibi erkek arkadaş değiştirir Hayatında uzun süreli dostluklara da kesinlikle yer yoktur![]() Hayvansever: Zamanının büyük bölümünü kedi ve köpek gibi canlılara ayırır ![]() Komik: Süreklı espri yapar ya da yapmaya çalışır Karsışındakini her zaman güldürür![]() Bağımlı: İçki ve sigara tüketir Sosyal ilişkileri çok zayıftır![]() Kitap kurdu: Yeni çıkan her kitabı okuyan bu kadın tipi her zaman güzelliğiyle de dikkat çeker![]() Anaç: Ailesi ve çocukları her şeyden önde gelir ![]() Balık eti: Hafif toplu olmasına rağmen sürekli bedenini saran kıyafetler giyer ![]() Erkeksi: Kolay kolay hiçbir şeye kırılmaz Hiçbir lafın altında kalmaz Genelde futbol maçına gitmekten büyük zevk alırYardımsever: Dostluk ilişkileri sağlam olan bu kadın tipi duygusal ve hassas yapısıyla da dikkat çeker Sportif: Spor salonundan çıkmaz Her zaman kot ve spor ayakkabı ile boy gösterir![]() Gösteriş meraklısı : Girdiği ortamda her söze karışırlar ve kıyafete para harcamaktan asla çekinmezler ![]() Asi: Topluma aykırılık onun için en büyük zevktir Genellikle dövmeli olurlar![]() Ev kadınıı: Çalışmak yerine evde otururlar Genelde çok iyi yemek yaparlar![]() Çevreci: Vejetaryan olan bu tip kadınlar için deniz ve orman sevgisi çok önemlidir Yeni anne: Bebeğinin gelişimini sürekli takip eder ve her yerde bebeğinden bahseder Komşu kızı: Eğlenceye düşkün olan bu tip kadınlar çok sempatiktir ![]() Temkinli: Hayatlarında riske asla yer yoktur Her zaman kuralcıdırlar![]() Afrodit: Fizikleri ile yürek hoplatan bu kadınların saçlarını asla dağınık göremezsiniz ![]() Çalışkan: Bütün hayatı işine odaklıdır ![]() Soğuk: Az gülen kadınlar içe kapanıktır![]() Mankencik: Yaz-kış bronz gezmeye çabalarlar Son moda kıyafet giyerler![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilimadamları, farklı, kadınların, olduğunu, türü, İngiliz, İspatladı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|