|
|||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GN +Rep Kampanyaları Gencliknerde.com adına özel +rep kampanyaları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Alexa Nedir?
Alexa.com, internetteki sitelerin ziyaret edilirlik oranlarını, dolayısıyla reyting sıralamasını çıkaran bir servistir. En çok ziyaret edilebilirlik sıralaması, Alexa'nın 'Alexa Toolbar' adlı yazılımını kullanan internet kullanıcılarından elde edilen verilere göre oluşturulmaktadır. ![]() Neden Alexa Toolbar kullanmalıyım? İnternette değer verip ziyaret ettiğiniz, size göre nitelikli içeriğe sahip olan web sitelerinin sıralamada gözükmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için, Alexa Toolbar kullanabilirsiniz. Bu şekilde destek vereceğiniz siteler, sıralamada yükselerek reklam paylarını yükseltebilir ve size daha iyi hizmet sunabilir. Alexa Toolbar'ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim? Aşağıdaki linki tıklayarak'Alexa Toolbar'ı bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yazılım, bilgisayarınızdaki tarayıcı programına ek bir uygulama olarak çalışacaktır. ![]() Alexa yükleyen ve buraya yüklediğine dair caps koyanlar +100, koymayanlar ise +50 rep kazanacaktır. Şimdiden destek olan herkese teşekkürler... Sitemizin alexa değerini görmek için TIKLAYIN => ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Genç Üye
![]() olcaysahin
Üye No: 13
Konular: 196
Teşekkür Etmiş: 1 Teşekkür Almış: 57 Rep Gücüm: 2
Karizma Puanı : 125
Karizma Seviyesi:
![]() |
Pablo Mouche & Guilherme & Georginio Wijnaldum
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 100, alexa, alexa nedir, alexa toolbar, alexa yukseltme, gencliknerde.com, kap, kur, neden alexa, repi, toolbar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|