|
|||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Beyin Fırtınası Zeka sorularının ve bilmecelerin olduğu farklı konular hakkında düşüncelerimizi paylaşıp sorular sorabileceğimiz Öğrenirken eğlenebileceğimiz bi bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Adamin Biri Karşisinda Bulunan Tablodaki Resme Bakarak 2 Cümle Sarfeder...
1. Benim Ne Erkek Ve Ne De Kiz Kardeşim Var. 2. Bu Resimdeki Adamin Babası Benim Babamin Oğludur. Soru: Acaba Resimdeki Adam Kimdir? Soruda Hiçbir Hile Yok Tamamiyla Mantik Ve Zeka Gerektiriyor. Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Üye No: 48
Konular: 1014
Teşekkür Etmiş: 26 Teşekkür Almış: 35 Rep Gücüm: 14
Karizma Puanı : 1165
Karizma Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler doğru cevap
![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, gerektiren, mantık, soru, zeka |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|