|
|||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Beyin Fırtınası Zeka sorularının ve bilmecelerin olduğu farklı konular hakkında düşüncelerimizi paylaşıp sorular sorabileceğimiz Öğrenirken eğlenebileceğimiz bi bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
pazartesi
salı çarşamba __________>> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü perşembe cuma cumartesi __________>>bu üç günnde erkeklerin yalan söyleme günü pazar_____>> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü ![]() soru:erkek diyorki:ben dün yalan söyledim diyor ![]() kadında bende diye cevap veriyor ![]() bu gün hangi gündür? gerçekten çok mantık isteyen bir soru bilene helal olsun ![]() not:dünyanın en zor 3 mantık sorusu arasında yer alırmış Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Üye No: 48
Konular: 1014
Teşekkür Etmiş: 26 Teşekkür Almış: 35 Rep Gücüm: 14
Karizma Puanı : 1165
Karizma Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biliyorum ya çok özür dilerim şimdi farkına vardım silemiyorumda konuyu
![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
♫ ↓-fermaNga- ↓ ♫
![]() by fermaN
Üye No: 12
Konular: 575
Teşekkür Etmiş: 387 Teşekkür Almış: 286 Rep Gücüm: 13
Karizma Puanı : 1127
Karizma Seviyesi:
yoo önemli değil yaaa kalsın, cevap doğrumu sen ona bi bakıver..
![]() |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Üye No: 48
Konular: 1014
Teşekkür Etmiş: 26 Teşekkür Almış: 35 Rep Gücüm: 14
Karizma Puanı : 1165
Karizma Seviyesi:
Alıntı:
![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
GN Admin
![]() ' yuCeL
Üye No: 2
Konular: 1155
Teşekkür Etmiş: 25 Teşekkür Almış: 2006 Rep Gücüm: 10000
Karizma Puanı : 2010
Karizma Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu Kilit.
Bir tek bu hüznü s[E]n boğarsın ipek tenin derime batsın
Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım ![]() |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dünyanin, mantikli, sorusu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|