|
|||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Beyin Fırtınası Zeka sorularının ve bilmecelerin olduğu farklı konular hakkında düşüncelerimizi paylaşıp sorular sorabileceğimiz Öğrenirken eğlenebileceğimiz bi bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
bir yağmurlu gecede karı koca öldürüldüler polis geldi evde temizlikçi aşçı ve bahçivan vardır temizlikçi ben o gün yatağı düzeltiyodum demiş bahçivan ben çiçekleri suluyodum demiş aşçı da ben yemek yapıyodum demiş sizce polis kimi tutuklamış?
Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Üye No: 48
Konular: 1014
Teşekkür Etmiş: 26 Teşekkür Almış: 35 Rep Gücüm: 14
Karizma Puanı : 1165
Karizma Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o halde sen hangisi oluyosun burda??![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
Gülebilmek için yanarken.hayata tebessümle bakabilmek.. ÜmiT kumbaramda SabıR biriktiriyorum ben!. çünkü biliyorumki;sabreden er ya da geç karşılığını alır hem bu dünyada hem ahirette.. ...ve diyorum ki;sabret yüreğim sabrın sonu cennet...!( |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Karizma Seviyesi:
![]() hadi ama biraz düşün eminim bulabilirsin aslında çok basit bi cevabı varHerşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
♫ ↓-fermaNga- ↓ ♫
![]() by fermaN
Üye No: 12
Konular: 575
Teşekkür Etmiş: 387 Teşekkür Almış: 286 Rep Gücüm: 13
Karizma Puanı : 1127
Karizma Seviyesi:
heee buldum yağmurlu havada bahçıvan niye sulasınki bahçeyi yalan sölüyo o yüğzden polis enselemiş..
doğrumu... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Süper Moderatör
![]() calm__angel
Karizma Seviyesi:
Alıntı:
![]() ![]() Herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen ümidi yitirmemek..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
GN Admin
![]() ' yuCeL
Üye No: 2
Konular: 1155
Teşekkür Etmiş: 25 Teşekkür Almış: 2006 Rep Gücüm: 10000
Karizma Puanı : 2010
Karizma Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk okul çocuklarına sorulan zeka sorusu mu
![]() Bir tek bu hüznü s[E]n boğarsın ipek tenin derime batsın
Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım ![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
||||
![]() |
|