Go Back   GenclikNerde.Com - Yeni Nesil Gençlik Sosyal Paylaşım Forumu! > SPOR > Futbol > Beşiktaş
Kayıt ol Video Portalı Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Beşiktaş Beşiktaşlı renktaşların buluştuğu ve tüm haberlerin bulunduğu forum alanı...

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-07-2010, 10:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Saat seni sen geçiyordu…

HeYyy
¦?¦ GenclikNerde.Com Gençliğin KaLbi Burda AtiyoR ¦?¦
Bilgiler
- ɗoĝᾳӣ - ɗoĝᾳӣ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye No: 9
Konular: 581

Teşekkür Etmiş: 29
Teşekkür Almış: 76
Karizma
Rep Gücüm: 12
Karizma Puanı : 1000
Karizma Seviyesi: - ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of
İletişim
Standart İspanyollar Şaşırdı : İnönü'de Çıldırdılar

İspanyolların dünyaca ünlü yıldızı İnönü Stadı’nda iki yıllık sözleşmeye imza attı. Muhteşem gecede konuşan Guti, “Sizlerle birlikte şampiyon olacağız, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz” dedi
Beşiktaşlı Guti’ye, İspanyol yıldız da siyah-beyazlı formaya kavuştu. Kartal’ın büyük umutlarla transfer ettiği yıldız , dün 20 bin 360 taraftarın önünde iki yıllık imzayı attı. İnönü Stadı’ndaki şova, Başkan de katıldı.
İspanyol oyuncu, statta gerçekleştirilen öncesi ve sonrasında tribünlerdeki taraftarlara futbol topuyla gösteriler yaptı. İmza töreni için hazırlanan sahnede konuşan Demirören, ’nin kariyeri açısından gelmiş geçmiş en önemli transferini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Artık tek hedefimiz, Türkiye’de şampiyonluk ve . Bundan sonra bütün iş siz büyük taraftarımıza düşüyor” dedi.

‘Çok büyük onur’
Başkanın açıklamalarının ardından sözü alan Guti ise “Burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Benim için bu formayı giymek büyük bir onur. Türkiye’de ve gibi bir takımda olduğum için çok mutluyum. Böyle bir taraftarın önünde oynamak da benim için bir rüya. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdal Adalı ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’na, beni Beşiktaş’a kazandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte Türkiye şampiyonu olacağız. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. Beni böyle karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İSPANYOL BASININDA GUTİ'NİN İMZA TÖRENİ
2 yıllığına siyah beyazlı ekiple imzalayan Jose Maria Gutierrez (Guti) için düzenlenen imza töreni İspanyol basınında geniş yankı buldu.
As Gazetesi, "Guti, düzenlenen törenle Beşiktaşlı oldu" başlığını kullandı. Bir gün önce 'nda coşkulu Beşiktaş taraftarlarınca karşılandığını hatırlatan As, Yıldırım Demirören'in zafere aç taraftarlara hediye olsun diye Guti'nin parasını cebinden karşıladığını vurgulayarak, "Guti'yi, onuruna düzenlenen törende Beşiktaşlı taraftarlar kahraman gibi kucakladı" yorumunda bulundu. Guti'nin, "Beşiktaş gibi büyük bir ekipte yer alabilmek rüya gibi" sözlerine yer verilen haberde, 15 bin siyah beyazlı taraftarın ispanyol oyuncuya "sarı fırtına" lakabını taktıklarını yazıldı.
"Guti Beşiktaş Stadı'na atım attı" başlığını kullanan Marca, "Türk taraftarlar, 14 numaranın tanıtım töreninde çıldırdılar" ifadelerine yer verdi.
"Türkiye'nin yeni 'sarı fırtına'sı Guti, kahraman ilan edildi" başlığıyla imza töreni haberini veren gazetesi, Türkiye'nin en ateşli taraftarı olan Beşiktaşlı taraftarların Guti'ye "Sarı Fırtına" ismini verdiklerini belirterek "Guti, kendisi için gelen 15 bin taraftarı memnun etmek için bilindik (Real Madrid) tarzıyla sahada tam bir tur attı" değerlendirmesinde bulundu.
Sport gazetesi "Eski Madridli oyuncu 15 bin taraftarın çoşkulu tezahüratıyla karşılandı" başlığını kullandı.

<------- - ɗoĝᾳӣ 'in İmzası-------->

Milletim beni nereye isterse oraya gömsün. Yeter ki beni unutmasın...!

Cek silahini daya sirtima
Titrersem namerdim
Sen vurdun da ben olmedim mi...

- ɗoĝᾳӣ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2010, 16:00   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Genç Üye
HeYyy
Bilgiler
beqooo beqooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye No: 8911
Konular: 0

Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0
Karizma
Rep Gücüm: 0
Karizma Puanı : 25
Karizma Seviyesi: beqooo is on a distinguished road
İletişim
Standart Cevap: İspanyollar Şaşırdı : İnönü'de Çıldırdılar

Şaşırmaya gerek yok İnönü'nün normal hali sayılır bu

beqooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2010, 16:10   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
Saat seni sen geçiyordu…

HeYyy
Bilgiler
- ɗoĝᾳӣ - ɗoĝᾳӣ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye No: 9
Konular: 581

Teşekkür Etmiş: 29
Teşekkür Almış: 76
Karizma
Rep Gücüm: 12
Karizma Puanı : 1000
Karizma Seviyesi: - ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of- ɗoĝᾳӣ has much to be proud of
İletişim
Standart Cevap: İspanyollar Şaşırdı : İnönü'de Çıldırdılar

Alıntı:
Şaşırmaya gerek yok İnönü'nün normal hali sayılır bu
fazla soze gerek yok bencede

<------- - ɗoĝᾳӣ 'in İmzası-------->

Milletim beni nereye isterse oraya gömsün. Yeter ki beni unutmasın...!

Cek silahini daya sirtima
Titrersem namerdim
Sen vurdun da ben olmedim mi...

- ɗoĝᾳӣ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
Çıldırdılar, İnönüde, İspanyollar, Şaşırdı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil